StressHelp logo

Herstel je Lege Batterij en kan Elke Dag weer Meer aan!

Krijg weer de regie over jouw stress & energie!

burn-out of overspannen recharge_your_battery logo

Prio #1: RECHARGE YOUR BATTERY NOW!


Als je ...

 • ondanks de vermoeidheid, niet kunt slapen?
 • je stress en gedachten jou letterlijk uit je slaap houden
 • je doorgaat terwijl je eigenlijk moet stoppen?
 • je je constant onrustig voelt en dat het niet meer lukt te ontspannen?
 • je geen energie hebt om dingen te doen, laat staan de dag goed door te komen?

Dan is het Recharge Your Battery programma helemaal op jouw lijf geschreven.

"Ik heb weer leren ontspannen waardoor ik mijn ‘aan’ knop zelf weer uit kon zetten!"

Testimonial - Merel

Merel

29 jaar

"Zo relaxed wil ik me altijd wel voelen. Als ik erover nadenk: Eigenlijk zou iedereen dit moeten weten!"

Testimonial Rene

René

41 jaar

90 dagen - ontspannings- en recharging programma Je laadt jouw batterij & reserve batterij weer op.


Je leert op welke manier je jouw reserve batterij nooit meer hoeft aan te spreken.


Ga van gestrest naar relaxed


Ga van (totaal) opgebrand naar energierijk zodat je weer kunt doen wat je wilt doen. 


Je krijgt de tools in handen om het zelf te kunnen: blijvend zonder stress en mét energie!


Schrijf je NU in!

Als je nu te moe bent om door te gaan, mail me dan gewoon even kort terug met JA!

EVEN NIETS DOEN


Het mooie is, je hoeft er niet veel voor te dóen. En daar ligt voor jou wellicht ook de grootste uitdaging. We zijn zo gewend om ‘aan’ te staan. We zijn zo gewend om in de actie-stand te staan.


Om te herstellen van overspannenheid of burn-out is de eerste stap om uit de actie stand te komen, weer te leren ontspannen en je energie weer op te bouwen.

Stap 1: jouw batterijen weer opladen

In dit online coachingsprogramma gaan we 90 dagen aan de slag om jouw batterij weer helemaal op te laden. En ervoor te zorgen dat jouw (reserve) batterij opgeladen blijft. Ten eerste jouw reserve batterij, want die is helemaal leeg als je burn out bent. En bijna leeg als je overspannen bent.


Dit is dus prioriteit nummer 1: ontspannen en het opladen van jouw reserve batterij! Om hier vervolgens niet meer op in te teren. Dus op een manier jouw dingen te doen die energie opleveren in plaats van dat je erop leeg loopt.

Stap 2: blijvende veranderingen

Hierna volgt de tweede stap: te gaan werken op een manier die vóór je werkt! Waarschijnlijk word je nu al moe alleen al van de gedachte aan werk.. We gaan de diepte in om blijvende veranderingen aan te brengen. Je vind jezelf weer terug, de persoon die jij van binnen altijd al was. Zodat je weer trots kunt zijn op wie je geworden bent.


Je komt los uit het leven wat niet meer bij je past en je zet de stappen in de richting die wél bij jou past.  Niet meer op halve kracht, maar weer vol kunnen leven!

Stap 3: volg je hart

Daarna volgt de 3e stap. In deze fase kom je erachter wat je wilt en hoe je het wilt. Je gaat de nieuwe manier van werken toepassen op hetgeen waar jij super blij van wordt. Werken vanuit jouw grootste talent in plaats van vanuit aangeleerde skills. Moeiteloos werken in plaats van doorbijten en doorgaan.


Alle voorwaarden waarop je wilt werken en leven zijn je super duidelijk geworden en je komt ook daadwerkelijk in actie om weg om dit te bereiken. Want jij hebt de wereld zo iets moois te geven!

BEGELEIDING DOOR BURN-OUT COACH / ERVARINGSDESKUNDIGE KIRSTEN NELIS

 

Zelf heb ik ook burn-out meegemaakt. Ca. 10 jaar geleden was ik overspannen en 2 maanden later ging ik nóg dieper en was ik burn-out. De eerste periode heb ik nog geprobeerd om door te gaan maar dit bleek achteraf een van de slechtste keuzes die ik ooit gemaakt heb.


Het heeft tot gevolg gehad dat ik de 1% die ik nog in mijn reserve batterij had, ook opgemaakt heb. Tot het punt dat ik écht niet meer kon.


Vanuit deze ervaring heb ik geleerd hoe je je batterij weer op kunt laden zodat je je reserve batterij niet meer aan hoeft te spreken. Door mijn eigen proces en alles wat ik heb gedaan om mijn burn-out achter mij te laten, ben ik de expert geworden op dit gebied.


Ik heb ongeveer alles uitgeprobeerd, veel werkte maar veel ook niet. Jij hoeft deze zoektocht gelukkig niet meer af te leggen, ik geef jou een combinatie van alles wat het beste voor mij en voor mijn klanten gewerkt heeft. 


Ik ga jou leren hoe je je (reserve) batterij weer op kunt laden. Dit is een proces waar we in dit programma élke dag mee bezig zijn, want dit is serious business. Alles wat je leert en vervolgens toepast komt jouw hersteltijd significant ten goede!


Want het is mogelijk, ook al lijkt jouw situatie uitzichtloos en vraag je je af of het ooit nog goed gaat komen.

Burn out coach Kirsten Nelis

ZELF MAAR NIET ALLEEN


In deze 90 dagen ga ik jou hierin begeleiden. Je doet het zelf, maar niet alleen. Je bent namelijk niet de enige die dit op dit moment meemaakt. Er zit veel kracht in het delen van ervaringen. Daarom kunnen de deelnemers elkaar tot steun zijn in de besloten community.

DE DIEPTE IN


En ja, we gaan de diepte in. Misschien nog wel dieper dan je tevoren denkt. Je gaat dingen anders doen want als je alles op dezelfde manier blijft doen, dan krijg je ook steeds hetzelfde resultaat.


Je gaat plekken ontdekken waarvan je niet wist dat ze bestonden. Je gaat dingen voelen waarvan je niet wist dat ze er zaten. Andere dingen ervaren dan je misschien eerder ervaren hebt.


En vanuit die nieuwe plekken, perspectieven en inzichten gaan een heleboel mooie dingen ontstaan. Je krijgt weer richting en het vertrouwen. En ik ben erbij om je hierin te begeleiden. Jou het kompas aan te reiken. 


Klaar om weer grip op je leven te krijgen? 

Het gáát goed komen, je gáát weer de energie hebben om jouw dingen te doen. Om jouw dag weer fluitend door te komen.


Je komt erachter waar je op leegloopt en waar je juist energie van krijgt. Je gaat meer doen van wat er voor je wérkt en stoppen wat niet goed is voor jou en voor jouw energie.


Ben je er klaar voor om het besluit te nemen om jouw energie weer op te bouwen?


De beslissing te nemen om te stoppen wat er niet meer voor je werkt en te doen wat er wél voor je werkt?


Ofwel, ben je bereid het werk te doen om dit te bereiken? En je zult merken, je heb nog nooit zo’n fijn en ontspannen ‘werk’ gehad ;).


Klaar voor het coachingsprogramma? Klaar om de stappen te nemen om jouw leven terug te pakken?

Of mail me gewoon even kort terug met JA!

BONUS TIME!


Iedereen die zich inschrijft ontvangt DIRECT deze waardevolle bonussen: 


1. Mijn online stress awareness training waarin je erachter komt waarom je in een burn-out terecht gekomen bent, wat de signalen en oorzaken zijn en heel veel tips & tricks. Deze super waardevolle training t.w.v. 497 euro komt rechtstreeks vanuit de training die ik aan bedrijven geef. Herkenning is de allereerste stap in het traject van herstel. 


2. Mijn bewezen dagritme document t.w.v. 97 euro. Dit document deel ik met mijn één op één klanten en stel ik nu exclusief beschikbaar voor jou. Ik merk dat veel mensen het lastig vinden om hun dag in te delen en met dit document heb je antwoord op al je vragen.


3. Alle Vraag & Antwoord (Q&A) webinars die ik in de afgelopen live rondes heb gegeven. Alle vragen die leefden bij eerdere deelnemers, alle antwoorden, aanvullende trainingen, tips en oefeningen. Dit zijn 14 super waardevolle video’s van gemiddeld 40 minuten extra bij het programma, t.w.v. 799 euro.

Recharging in 3 minuten...

Bekijk het filmpje en zie wat het programma voor jou kan betekenen


Dus wil je:

 • Zo snel mogelijk herstellen van jouw overspannenheid of burn out?
 • Jouw stop-knop weer kunnen bedienen?
 • Weer de energie hebben om fluitend jouw dag door te komen?
 • Stoppen met wat niet meer voor jou werkt en juist wél doen wat goed voor jou is?
 • Weten wat jij wilt en daarnaar handelen ipv wat je denkt dat anderen van jou verwachten?
 • Jouw ervaringen delen met anderen die in dezelfde situatie zitten?
 • Aan het handje meegenomen worden de goede kant op?
 • Leren van iemand die wéét waar ze het over heeft omdat ze het zelf heeft meegemaakt en 10 jaar aan kennis en ervaring hierbij inzet?

Of mail me gewoon even kort terug met JA!

Hoe werkt het 90 dagen online programma Recharge your Battery precies?

Praktische info

Je kunt DIRECT starten. Na de start komt er elke drie dagen een nieuwe module vrij in jouw persoonlijke online leeromgeving. Je ontvangt een herinnering per mail met de directe link naar de les. Na inschrijving en betaling ontvang je de link en jouw persoonlijke inloggegevens per mail.


Elke les van het programma bevat in een meditatie, visualisatie, ontspanningsoefening, of ademhalingsoefening en oefeningen om zelfinzicht te verkrijgen. Alles in audio en soms een video ter verduidelijking of ter inspiratie. Dit om het aantal prikkels tot een minimum te beperken.


De oefeningen zijn super praktisch en concreet dus direct toe te passen in jouw leven.


We gaan aan de slag: Ontspannen, loslaten, opladen en in actie komen om jouw hart te volgen!


De voordelen van audio’s

Je luistert de audio oefeningen op jouw tempo en op wanneer het jou uitkomt, wanneer jij energie hebt. Gewoon op je telefoon of op je computer.


Je kunt ze downloaden en overal mee naartoe nemen. Het is laagdrempelig en bovenal geeft het geen extra schermtijd en prikkels. Je wordt helemaal begeleid en geleid!


De tijdsinvestering is ongeveer 45 minuten per dag. 


Je kunt de audio’s altijd op een later tijdstip nog een keer terugluisteren omdat de content beschikbaar blijft zolang mijn bedrijf bestaat!


"Ik wil je graag laten weten hoezeer het me goed heeft gedaan! Ik heb in het verleden al veel gedaan op het gebied van ontspanning, meditatie en coaching. Maar jouw programma vormde een prachtig leerzaam geheel. Veel uit jouw programma heb ik alweer gedeeld met anderen die het ook nodig hebben."

Testimonial - Lilian

Lilian

44 jaar

"Wat superjammer dat het programma alweer voorbij is. Ik vond het echt een superfijn programma. Hele praktische en haalbare oefeningen. Ik vond het spannend om geld te betalen voor een programma waarvan je niet precies weet wat je krijgt, maar ik vond het de investering meer dan waard."

Testimonial - Susan

Susan

33 jaar

Recharge Your Battery programma

Direct starten (incl. BTW)

€ 499,-

€ 299,-

 • 90 dagen online programma
 • Geen wachtlijst. Dus direct starten
 • 21 online lessen: loslaten, ontspannen en opladen 
 • Meditaties, visualisaties, ontspannings- & ademhalingsoefeningen in audio
 • Elke les een praktische oefeningen in audio
 • Op jouw eigen plaats, tijd en tempo het programma volgen
 • Je houdt toegang tot de lessen na de 90 dagen
 • Het resultaat: eindelijk weer de energie om jouw dingen te doen en op een manier die gezond voor jou is!

Inclusief deze bonussen:

 1. Stress Awareness Training (t.w.v. 497 euro)
 2. Dagritme document (t.w.v. 97 euro)
 3. 14 extra Q&A video's (t.w.v. 799 euro)

Of reageer gewoon even op mijn mail met JA!

DOE NU NOG MEE MET RECHARGE YOUR BATTERY VAN €499 VOOR €299!
DIT TIJDELIJKE AANBOD VERLOOPT BINNENKORT!

Vragen & Antwoorden

Hoe heb ik toegang tot het coachingsprogramma?

Je volgt het programma via mijn online leeromgeving. Bij de aanmelding voor het programma maak je automatisch een account en zelfgekozen wachtwoord aan. Hiermee heb je toegang tot het programma. Je ontvangt de link naar het programma per mail.


Wat houdt het programma precies in?

Elke drie dagen komt er een nieuwe les vrij. De lessen bevatten: meditaties, visualisaties, schrijf oefeningen, inzicht oefeningen en ik leg verschillende achtergronden en ‘het waarom’ uit. Zodat je naast een ervaring en inzicht ook de achterliggende redenen begrijpt. Daarnaast ontvang je alle vraag en antwoord trainingen die ik eerder gegeven heb ik het programma. Dit zijn 11 super waardevolle video’s van gemiddeld 45 minuten.


Wat is de toegevoegde waarde van het programma tov bv een psycholoog?

Doordat ik als coach én als ervaringsdeskundige dit programma samengesteld heb, heb ik aan den lijve ondervonden wat werkt en niet. Daarnaast maak ik de oefeningen super concreet zodat ze direct toepasbaar zijn in jouw leven. Een psycholoog is super goed maar werkt mijns inziens vaak alleen met de mentale laag. In dit programma neem ik je mee in de achtergronden (mentaal) en richten we ons op het ervaren (fysiek en emotie). Jouw lichaam staat hierbij centraal omdat hier de spanning zit opgeslagen.


Hoe lang ben ik per dag met het programma bezig?

Je bent ongeveer een half uur tot 45 minuten per dag bezig met het programma. Dit in de vorm van het luisteren van de audio’s (meditatie, achtergrond en eventueel de uitleg van de oefeningen) en het doen van de oefeningen. Je zult zien dat elke minuut die je erin steekt, je superveel oplevert!


Is er geen maatwerk nodig?

Iedereen is anders en daarom reik ik verschillende vormen van oefeningen en meditaties aan. Je kunt het ervaren en vervolgens doorgaan met de dingen die prettig zijn voor jou. Daarnaast zijn de oefeningen gericht op zelfinzicht: je gaat méér doen van wat je energie krijgt en minder doen van wat je energie kost. Daarmee is het tóch helemaal toegesneden op de persoon.


Hoe weet ik dat het programma ‘werkt’?

In het programma reik ik je het beste aan wat ik de afgelopen 7 jaar geleerd heb. De beste meditaties en oefeningen die voor mij hebben gewerkt maar ook voor mijn één op één coachklanten. Juist door hun reacties heb ik besloten deze super waardevolle kennis en oefeningen voor een groter publiek beschikbaar te maken.

Als jíj het werk doet, de audio’s luistert, de oefeningen doet en er actief mee aan de slag gaat, dan steek ik mijn hand ervoor in het vuur dat je prachtige resultaten behaalt! Daarnaast spreken de testimonials van alle mensen die eerder hebben meegedaan voor zich!


Is het erg als ik de lessen niet bij kan houden?

Je kunt de lessen in jouw eigen tempo volgen. Ik raad je aan om tenminste elke dag een/de meditatie te doen om ‘erin’ te blijven. Maar het is belangrijk dat het geen moeten wordt. Na het programma blijft de content beschikbaar in de online leeromgeving zolang mijn bedrijf bestaat. Je kunt dus alle meditaties en oefeningen terug luisteren en blijven doen. Vaak is het zo dat wanneer je verder bent in de tijd, je andere inzichten haalt uit dezelfde content. Ik raad je dus zeker aan om het later nog een keer te beluisteren. 


Kan ik me later ook nog opgeven?

Je kunt METEEN starten met het programma. De content blijft beschikbaar zodat je alles in jouw eigen tempo kunt volgen.


“Ik heb het programma boven verwachting ervaren. Ik heb al veel dingen geprobeerd en ben al tijden onderweg naar herstel. In de afgelopen 20 lessen heb ik meer geleerd over mezelf dan de afgelopen 20 maanden tijdens mijn herstel. Je hebt hele praktische handvatten en inzichten geven die voor burnouters direct herkenbaar zijn.


En achter af zijn de antwoorden soms best simpel maar je moet er “even” op gewezen worden door een buitenstander. Ik ben behandeld, maar ik miste nog altijd de energie om verder te komen. Ik heb nu weer dagen mogen ervaren van een verbeterde energie naar jaren.. heerlijk! Dacht niet dat ik het nog in me had.

Mijn dank is groot!”

Testimonial - Ruben

Ruben

36 jaar

"Kirsten is een vrouw met een gedreven persoonlijkheid. Ze is oprecht geïnteresseerd in de medemens. Het is waardevol dat ze een ervaringsdeskundige is, daardoor begrijpt ze veel beter dan anderen hoe ik mij zou kunnen voelen.”

Testimonial - Thirza

Thirza

33 jaar

Online leeromgeving

We werken met mijn online leeromgeving. Bij de betaling van het programma maak je een account met wachtwoord aan, waarmee je altijd kunt inloggen en de beschikbare lessen kunt bekijken. Tip: voeg deze site toe aan jouw favorieten zodat je makkelijk toegang hebt. Je ontvangt overigens ook een mailtje met inloginstructies.


Garantie

Ik ben overtuigd van de kwaliteit van mijn programma. Mocht je je binnen 14 dagen na start van het programma bedenken en tot de conclusie komen dat het programma toch niet aansluit, laat het dan per email weten. Dan krijg je zonder vragen, en na verrekening van €75 euro aan administratiekosten het resterende bedrag terug.


Kan ik de kosten declareren?

De programma’s die ik aanbied hebben te maken met het nemen van leiderschap over je leven en het omgaan met stress op het werk als in privé. Dit met het oog op het verbeteren van kennis en vaardigheden om inkomsten te verwerven. Onder bepaalde voorwaarden kan je deze kosten aftrekken als scholingskosten van de inkomstenbelasting.


Indien de stress direct effect heeft op jouw prestaties op je werk, kunnen bedrijven deze programma’s onder voorwaarden opvoeren als zakelijke kosten. Vraag dus altijd even aan je werkgever of zij het programma als scholing/coaching/training voor je willen betalen.


Als je nu te moe bent om door te gaan, mail me dan gewoon even kort terug met JA!


© 2022 StressHelp.nl

StressHelp.nl is onderdeel van ReleaseFlow B.V.

Alphen aan den Rijn - KVK 24425190

StressHelp.nl draait op 100% groene energie!

Disclaimer & Privacy Policy

>
Scroll naar top